Saturday, 12 July 2014

NEW! cinta tak terbias [VIDEO|LIRIK]

 
Selamat pagi dan mulakan hari ini dengan senyuman . Actually hari ni aku dah berjaya upload video lirik lagu terbaru yang aku buat semalam . Sepatutnya semalam aku dah upload tapi disebabkan notebook aku nih sakit dan selalu 'hang' so aku tak jadi nak upload . Sebelum upload tu ada jugak laa edit sikit-sikit mana yang tak kena tu . Sorry sangat-sangat kalau ada yang tak kena di mata anda ketika menontonnya , aku hanya manusia biasa . tidak sempurna . haha , ayat tuu . nampak dak ..

tajuk lagu:cinta tak terbias
penyanyi:aepul roza (drama band)
background image,tulisan,opening and ending is credit to me , hehe =)



harap semua enjoy bila dengar lagu nih . jiwang-jiwang sat di bulan puasa nih . nanti bila-bila masa aku akan buat video yang islamik pulak . Insha Allah . doakan aku semoga berjaya menyiapkan video islamik yang PERTAMA !

so selamat berpuasa dan salam ramadhan !!

No comments: