Saturday, 28 November 2015

CHEROK TOK KUN 2015

 
26 MEI 2015CHEROK TOK KUN, KEDAH
GENG KELAS PUAK7

LELAKI: SYAFFI, ADLI, ZAHIR, SHAMSUL, RURIS.PEREMPUAN: ASMANIZA, AMALINA, ASYIKIN, FAZLIANA, AFIQAH, ZUREEN, FIRZANA.


Semangat nak pi jogging dalam hutan. Menikmati keindahan alam dan ini pertama kali aku pi cherok tok kun dengan kawan-kawan kelas.

Kami berkumpul di depan rumah sewa aku then terus bertolak ke cherok tok kun. Aku, aman dan chon naik kereta ruris manakala yang lain naik kereta afi.

Memang cantik pemandangan dari atas. Aku takkan lupa kenangan pi sana. Walaupun letih dan memenatkan tapi enjoy bila keluar dengan kawan-kawan. Hopefully dapat pi lagi. Friendship forever =)


ni masa kat tempat parking kereta. ada orang lagi tu sebenarnya. saja ambik port kat tempat takdak orang nak tangkap gambar, hehe.







 

semua letih so berhenti rehat kejap. sambil rehat sambil ambil gambar. enjoykan diri dengan nature..



naik atas lagi then rehat lagi.. hahaha . orang lama tak bersenam, jogging jadi ceni laa. cepat semput!




dah sampai dah atas setelah penat lelah memanjat bukit. tapi ada lagi... jom jalan lagi...







sambil jalan sambil selfie!


friends forever!


SUBHANALLAH... cantik kan?


selfie dengan adli! dia pandai lukis woo..


versi hitam putih


selfie time guys!



muka letih dah haihh.


 tak jadi la.. sekali lagi.. 


haaa, baru ready!


ada orang tengah usha kite laa.


again .


renyeh pulak afi. haha


sumber: instagram/wechat ?





pemandangan khas dari atas. 
photographer : ASMANIZA
camera : ZENFONE ASUS 5


last selfie with fazliana. faz nih baguihh orangnyaa =)

the end . thank you. 

1 comment:

Asyikin Roslan said...

Terbaik ah, ajar la kite sis 😝