Sunday, 23 April 2017

Moisturizer Gel by Ulfaa Beauty

 
Jom berkenalan dengan moisturuzel gel =)

hello guys, sorry sebab dah lama tak update. Now I want to introduce one product which is good for your skin and suitable for all types of skins. OKAY, melayu je senang. takyah acah BI sangat. hahaha

Okayy produk Moisturizer Gel yang saya nak perkenalkan ni adalah sejenis gel untuk rawatan kulit di mana 100% semula jadi dan bebas penggunaan bahan kimia yang berbahaya. Kandungan dia 95% ekstrak mentimun. 




So, semua peringkat umur boleh pakai untuk rawatan kulit especially yang kulit burn tu. Moisturizer Gel boleh digunakan untuk muka, tangan dan badan. So, sebelum adik-adik, kakak-kakak, abang-abang, makcik-makcik, pakcik-pakcik semua order Moisturizer Gel ni, apa kata baca dulu kelebihan dia.

Kelebihan Moisturizer Gel untuk Bayi:

  • Merawat masalah ruam di muka,badan dan alat sulit
  • Menurunkan suhu badan semasa bayi demam
  • Merawat gigitan serangga dan kelecuran
  • Melembutkan rambut dan kulit bayi
  • Merawat Eczema 

Kelebihan Moisturizer Gel untuk Wanita:

  • Menyelesaikan masalah kulit kusam
  • Menyelesaikan masalah kulit berminyak
  • Menyelesaikan masalah untuk kulit kering
  • Menyelesaikan masalah keguguran rambut
  • Menyelesaikan masalah jerawat (selain amalkan Moisturizer Gel pastikan jaga juga cara pemakanan. Jangan jaga luaran sahaja.)
  • Menyelesaikan masalah eyebag
Kelebihan Moisturizer Gel untuk Warga Tua:

  • Menyelesaikan masalah tumit kaki merekah sebab gel ini melembapkan kulit
  • Menyelesaikan masalah gigitan serangga
  • Merawat kulit kering kronik
  • Mengurangkan masalah rambut kusut
  • Merawat jeragat dan kelecuran

Kelebihan lain Moisturizer Gel:

  • Merawat kulit burn
  • mengecilkan liang pori
  • Muka kelihatan lebih glowing
  • Melembapkan kulit

CARA PENGGUNAAN:

Selepas cuci muka ambil sedikit Moisturizer Gel dan sapu rata ke seluruh muka dan leher dan ratakan. Pakai siang dan malam selepas cuci muka. Boleh pakai sekerap mungkin sebab tiada bahan kimia. 100% chemical free.

So, inilah antara-antara kelebihan yang boleh didapati dengan cara penggunaan Moisturizer Gel. Sebelum gunakan Moisturizer Gel tu, bagi yang muslim bacalah doa dulu, bismillah sikit dan amalkan selalu. Inshaa Allah, Moisturizer Gel ini akan dapat membantu merawat segala masalah kulit. Produk ini sangat sesuai untuk lelaki mahupun wanita. So, jangan segan silu untuk mencuba. Sekiranya anda suka dan mula selesa dengan produk ini bolehlah repeat order lagi.

HARGA : RM 20
POSTAGE SEMENANJUNG : RM 8
POSTAGE SABAH SARAWAK : RM 10

Hanya 30 ringgit ke bawah je!!!

Boleh whatsapp di nombor 017-4801358 untuk sebarang pertanyaan atau order dan boleh dapatkan feedback customer lain jugak kalau anda rasa tak yakin. Belum cuba belum tahu. Harga murah dan produk pun berkesan. So tunggu apa lagi, grablah satu.
Rugi kalau tak cuba. If korang rasa produk ni tak bersesuaian dengan kulit korang, korang boleh bagi feedback. Tapi jangan risau, Inshaa Allah berkesan.

#moisturizergel
#ulfaabeauty
#teamsehra
#dropship

Grab yours! Start taking care of your skin from now.

No comments: