Friday, 23 December 2016

study week

 

study week?

hmmm... study sangat. haha

class kan dah habis so pakat-pakatlah balik rumah. Diri sendiri pun tau yang balik rumah haram tak study pun. ahaha. Dah balik rumah demam pulak dah. Paling stress bila dah lega demam batuk yang tak hilang-hilang lagi. Tensionnn...

Tapi..

who say kalau balik rumah tak boleh study? Haaa... alasan!



Ada ja masa banyak free kat rumah. Boleh je study. Ikut situasi aku di rumah memang boleh study sebab adik-adik aku ni jenis tak kacau aku. So, ada ja time nak buat revision. Yang pengaruh aku ni kerja-kerja laqaa.. drama korea dengan movies. hahah. Tipulah kalau aku tak layan. 50% aku habis masa tonton drama korea dengan movies. 20% makan 20% tidur 10% STUDYYYY... hahaha nampak dak permainan kat situ. 

Aku cuba melawan.

Mencari idea dan semangat untuk berjuang dalam STUDY.

Semangat tu ada bila time nak tidur. Then mulalah tak boleh lena sebab fikir tak study lagi. Bila siang takde pulak nak fikirnya. Satgilaa... Petang satgi boleh study.. Aalaa, malam kan ada... Nampak dak?

DIRI SENDIRI tu.

BILA NAK BERUBAH??

tarik nafas dalam-dalam dan lepaskan. Pejam mata. Fikir cita-cita dan matlamat. Azam apa aku nak buat hari ni. then, START~


good lucks in your exam!  doakan saya jugak ^_^